@sq

Albana Temali: një grua e veçantë

Për të njohur Albana Temalin kemi shkuar në Bolonjë ku jeton e punon. E njihnim nga siti i saj www.albacenter.it , që është kthyer në një pikë referimi për artin dhe kulturën shqiptare në botë, por nuk e kishim takua asnjëherë personalisht.

Takimi që na la te Fontana del Nettuno ( shq. Shatërvani i Neptunit),

By |September 18th, 2015|@sq|0 Comments

Gjergj Kola : Piktori i portreteve

Fotografia, publiciteti e fotoshop i kanë dhënë një prespektivë të re portretit, por disa artista si Gjergj Kola mbajnë të pandryshuar dëshirën dhe nevojën qe të kapin emocionet dhe esencën e njerëzve.

Në thellësi “figura njerëzore është krijesa më e persosur që Zoti ka krijuar e per mijëra vjet ka qenë i pari subjekt i

By |January 19th, 2015|@sq|0 Comments

Subscribe to see the latest